Lær at danse les Lanciers og Radetzky Marsch


Der danses hver tirsdag 3. april og 10. april samt 13. april 2018 kl. 19.30 – 21.30.

Kom og lær at danse den gamle selskabsdans eller kom og få den genopfrisket. Der danses tre gange, den 3., 10. og 13. april. kl. 19.30 på Sæbygårdskolen. Dansene vil blive gennemgået helt fra grunden af, så alle kan være med. Selvom man måske aldrig før har taget et dansetrin, vil man kunne finde glæde ved at opleve, at man 3. gang kan følge med og danse en selskabsdans i sammenhæng. Det er festligt og fornøjeligt, man bliver i godt humør af at danse.

Det er påvist at dans kan hjælpe mod smerter i ryg, nakke og stress. Musklerne i ryggen bliver trænet og du får en flot holdning, når du danser regelmæssigt. Dans bringer folk sammen og det gode humør smitter når man danser. Man forbrænder mange kalorier ved at danse og samtidig opleves det som sjovt. Balancen og koordinationen forbedres meget ved at danse.

Alle er meget velkommen til at være med, mød op på Sæbygårdskolen den 3. april, instruktør er Vita Ugilt

Kom gerne alene og vi finder en løsning, eller ønsker du flere oplysninger, så ring til instruktøren 9846 2533. Lanciers er en gammel dans, der kom til Danmark omkring 1860, den har overlevet, modsat mange andre modedanse, og danses stadig især med unge mennesker til gallafest og hos de kongelige.

Dansemotionen koster kun 75 kr. for 3 gange, og du kan endda nå at få sved på panden hver aften.Beløbet betales 1. gang den 3. april. 
Sæby Folkedanserforening | post@saebyfolkedans.dk | Kontakt webmaster