En aften for hjerne, fødder og lattermusklen


Tirsdag den 14. september 2021 Sæbygårdskolen, Sæbygårdskolen 34, 9300 Sæby.

Mød op til sjov motion med eller uden partner tirsdag den 14. september kl. 19.00 på Sæbygårdskolen, Sæbygårdvej. Levende musik til dansen, det bruges i vores kulturdans folkedans.

Motion og livsglæde masser af latter og et godt socialt fællesskab, for man kan ikke være sur, når man danser. Målgruppen er at flere generationer kan danse sammen. da de 2 første gange er gratis. Hvis du har lyst til at få nye eller flere venner, så mød op til vores fantastiske motion uden konkurrence. Der danses i almindeligt tøj til hverdag og fest.

Vi laver hold for nybegyndere kl. 19.00 den 14. september, her vil de dansetrin blive gennemgået til de danse, vi skal bruge i løbet af aftenen. Alle kan være med. Motionen er virkelig billig, tag gerne din nabo eller andre du kender med. Kom og prøv så du kan finde ud af hvad folkedans er. Kontaktperson og instruktør Vita Ugilt vil lede os let og sjovt igennem vores danseaftener. Hun har været vores leder i mange år. Der bliver danset mange forskellige danse hver danseaften, og vi skal lære så meget nyt, alle minutter bliver udnyttet til fulde, så vi får meget motion for vores penge. Hvis du har spørgsmål, så ring på 2860 3645.

Livsglæden i dansen kommer til udtryk ved bevægelser i de forskellige trin og variationer i dansen. Hjernen får lov at blive aktiveret ret meget og benene må følge med, det giver god balance i kroppen til de dejlige spillemandstoner, som leveres af Bjarne Jensen på harmonika.

Vi er en af de største folkedanserforeninger på landsplan. Vores forening er kendt for at alle snakker med alle og har det sjovt sammen.

Der er mulighed for at deltage i sociale arrangementer udover vores ugentlige danseaften, hvor foreningens medlemmer kan deltage i syng dansk arrangementer, sommerhyggeaftener i sommer- halvåret, i weekendstævne, Landsstævne, rejse til udlandet, udflugter samt nogle danseaftener rundt omkring i Vendsyssel i løbet af året. Der arrangeres Landsstævne i Folkedans i 2022 i Ålborg. Vi glæder os til at byde dig velkommen i en aktiv og positiv forening, efter at vi har været lukket ned i 1½ år pga. corona. Så må vi i gang igen, kom med fra starten, så sæt kryds i kalenderen. Se vores annonce i Sæby Folkeblad den 11. august og 8. september 2021.

Vedrørende betaling se under medlemsinfo. 
Sæby Folkedanserforening | post@saebyfolkedans.dk | Kontakt webmaster